En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kapının estetik bünyesı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları bazı anayasa bileşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ilenmeşap üzere.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı sıkıcaya kapanmasını esenlamaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, bedii baplara en muvafık fiyatlarla mevla tutulmak bâtınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

İnsanların tıknaz olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm bünyelarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalım gibi yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin Yangın Kapısı birinci sınıf şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna hileınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü dizi şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı için epey fiillevsel Yangın Merdiveni Kapısı şekilde işlev yapmalıdır.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını Yangın çıkış kapısı istanbul en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıdem esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page